Puheterapiapalvelua Jyväskylässä. Ota yhteyttä: 0400 546 361 

Turvaposti

Turvaposti takaa viestin sisällön salauksen ja muuttumattomuuden sekä varmistaa vastaanottajan jä lähettäjän oikeuden käyttämiinsä sähköpostiosoitteisiin. 

Turvapostin lähettäminen Sirkka Jaakonaho Ky:lle

  1. Napsauta tätä Turvaposti -linkkiä. Avautuvalla sivulla on kuvassa näkyvä sanoman kirjoitussivu.
  2. Kirjoita Lähettäjän sähköpostiosoite-kenttään se sähköpostiosoite, jota haluat käyttää tämän viestin lähettämiseen. Tuohon osoitteeseen saat vahvistuspyynnön, jonka hyväksyminen vasta lähettää turvapostin. 
  3. Täytä Otsikko- ja Viesti -kentät normaaliin tapaan. Voit liittää oheen enimmillään 12 liitettä, joiden yhteinen koko on enintään 100 megatavua.
  4. Kirjoita Viestin salasana -kenttään itse keksimäsi salasana tai käytä valmiiksi keksittyä. Salasana uudestaan -kenttään sama teksti varmuuden vuoksi. Tämä teksti menee vastaanottajalle tekstiviestinä ja se tarvitaan viestin avaamiseen.
  5. Paina lopuksi Lähetä -nappia. Vahvistuspyyntö tulee edellä ilmoittamaasi lähettäjän sähköpostiin. Vahvistus tapahtuu napsauttamalla viestin alaosassa näkyvää linkkiä.

Turvapostinviestin lukeminen

Saat sähköpostiisi ilmoitusviestin, jossa on viestin lukemiseen käytettävä linkki ja puhelimeesi tekstiviestin, jossa on viestin avaamisessa tarvittava salasana.

Viesti on luettavissa 14 vuorokauden ajan.